Visa Profil

Home/Visa Profil
Visa Profil 2017-03-29T20:33:06+00:00
 • Medlemsinformation

  Profil Info
  Profilnamn:Kia Förnamn:Kia Efternamn:Wennberg Adress 2: Postort:Järna Land:Sweden Företagsnamn:Simul Design AB Organisationsnr.: Kort beskrivning:Ordförande i SAHM Skola:Sjödalsgymnasiet Huddinge Program:Lärare och Programlagsledare inom HV och HA
  Kontakt Info
  Hemsida:
 • Om / Bio

  Mitt motto – älska livet och de som du delar det med

  Jag har jobbat inom branschen i snart 30 år och är i högsta grad fortfarande aktiv inom den. Det är ett härligt yrke där man får träffa många olika människor i många olika miljöer. Att arbeta som makeup artist/hårstylist är en stor utmaning där skapande och skicklighet går hand i hand. Yrket sammankopplas ofta med glitter och glamour, men det innehåller mycket mer än så. Det handlar om att jobba med allt ifrån att ge rådgivning till kund på salong till att göra fantasifulla hår och makeuper till stora shower och trendiga modevisningar. Man får vara en person som är beredd att jobba hårt för att lyckas och där arbetet ibland kan gå i ett högt tempo. Och det har jag gjort!

  Jag har haft hela världen som mitt arbetsfält. Allt ifrån New York i USA till Sydney i Australien, men mestadels har mina uppdrag varit i Sverige och Europa. Jag har arbetat mycket med mode och visningar, TV och videos, tidningar och reklam. Därutöver har jag jobbat mycket med utbildning och tävlat inom makeup. Jag har haft egen hår och makeup studio på Östermalm och arbetat som Studiochef på Wella. Många av mina uppdrag har varit med olika artister genom åren. Vissa har jag följt sedan lång tid tillbaka. Jill Johnson, Sanna Nielsen och Nanne Grönvall är några av dem. Nu senast jobbade jag med Sanna i Eurovision Song Contest i Köpenhamn där hon tävlade med låten Undo.

  År 2001 fick jag min allra största gåva i livet, min dotter Viktoria. Efter det har jag dragit ned på resandet. Jag älskar fortfarande mitt yrke, men jag älskar också min vardag tillsammans med familjen. Kanske extra mycket eftersom jag har tillbringat så mycket av mitt liv tillsammans med resväskan.

  Välkommen till SAHM

 • Mina Senaste Inlägg

 • Min Vägg

Du måste vara inloggad för att skicka meddelanden